Amd ryzen 2700x

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de amd ryzen 2700x? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Amd ryzen 2700x?

Desi nu este nimic problematic in ceea ce priveste aspiratul, multe persoane nu sunt foarte entuziasmate de acesta. Numai gandul la o amd ryzen 2700x traditionala intr-un cordon te genera sa te simti prost. Modelele usoare si greoaie, care sunt limitate de un cablu, au fost inlocuite de solutii mai moderne.

Va puteti bucura de mobilitate minima cu: Dispozitivele sunt grele si foarte practice si, de asemenea, nu au cablu. Toata energia provine de pe priza si este stocata in baterie. Testul tau de incredere a aratat: Ca, pentru o performanta ridicata, ar fi nevoie mai presus de toate de potenta electrica. Cu toate acestea, ele nu pot oferi acest lucru dintre abundenta. Prin urmare, performanta este de obicei sub cea a modelelor cu fir - pentru sa nu mai discutam de necesitatea de reincarcare din cand in cand. Cu toate acestea, acestea sunt dispozitive foarte flexibile si practice, care nu trebuie sa fie neaparat costisitoare.

Concluzie despre Bosch MoveOn Mini BGL35MON2 Cu acest model, producatorul Bosch ofera un model specific de compact, care nu numai ca arata inteligent, dar ar fi si deajuns de manevrabil. De asemenea, Bosch integreaza multe functii moderne cu directia de a asigura cea mai buna performanta de curatare posibila. Raza de operare de 9 m este, de asemenea, impresionanta. Acelasi fenomen este valabil si pentru duza de tapiterie XXL, care a fost proiectata cu directia de a fi in general de generoasa si, prin urmare, permite curatarea ager a mobilierului tapitat.

Prin urmare, se recomanda sa ii dai grija durabilitatii atunci cand adaugati un amd ryzen 2700x. Stiftung Warentest a efectuat masuratori ale motorului si a simulat utilizarea unui prototip pe parcursul mai multor ani.

In timpul premergatoare unei achizitii, ar trebui sa evaluati daca sunt de asteptat costuri ulterioare. Acest fapt include achizitionarea deja mentionata a costurilor de urmarire, dar exista si cu unul: elementele tehnice si periile se uzeaza dupa un oarecare timp, ceea ce nu ar fi cazul celor ieftine care sunt echipate fara o punga, potrivit producatorilor.

Filtru HEPA: Persoanele alergice sufera mereu printre cauza polenului si a poluarii cu praf intre casa. Puteti descoperi usurare cu cele care au un filtru HEPA. Acest lucru inseamna cu privire la pana si cele mai fine particule pot fi aspirate si filtrate in proportie de 99 %. Multi fabricanti specifica o grupare de filtrare a betonului. Cu cat acest numar este mai mare, cu atat ar fi mai fantastica calitatea filtrului instalat.

Performanta bateriei: Tehnologia bateriilor s-a imbunatatit foarte mult in ultimii verii datorita progresului tehnic, de care beneficiaza si dispozitive precum amd ryzen 2700x. De regula, puteti aspira timp de o ora cu fiecare dispozitiv de testare, daca il utilizeaza la o setare joasa. Pe de alta parte, daca treceti la modul de alimentare, acestea dureaza de obicei doar 10-15 minute. Doua exemple intre cadrul testului: Dyson V11, care are un pret ridicat, rezista 70 de minute la potenta redusa. Bosch Unlimited (a se vedea comparatia preturilor), pe de alta parte, nu este suficient cu privire la o ora la acelasi nivel de putere. Dar aici, producatorul pune la dispozitia utilizatorului o baterie interschimbabila. In statia de incarcare, bateria inlocuita are necesitate de doar 53 de minute pana cand este gata de utilizare. Astfel, nimic nu sta in calea aspiratului continuu.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult