Asus gene viii

★★★★☆

Cele mai ieftine preturi la asus gene viii! Usor si rapid. Sunt cuvinte care descriu aceasta lista incredibila in care veti gasi cele mai accesibile preturi pe care nu le puteti rata.

Top 10 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Asus gene viii?

Potrivit producatorului, asus gene viii, de culoare rosu inchis/argintiu, ofera o putere de aspirare ridicata pe toate tipurile de podea. Cu o marime de 5,48 kg si dimensiuni de 28,1 x 41,4 x 23,3 centimetri, este simplu si compact. In consecinta, aerul evacuat ar fi mai mult prafuit decat aerul printre incapere (<0,02% emisie de praf). Exista un filtru permanent. Este ergonomic si simplu de purtat pe spate. Acest fenomen este asigurat de manerul Ergo Comfort cu perie de mobila integrata.

De asemenea, ar trebui sa folositi un filtru special, cum este filtrul HEPA, pe care trebuie sa-l curatati si sa-l inlocuiti in stil regulat. Daca folositi cateva cu saci de filtrare, ar trebui sa ii schimbati lunar.

Pe langa performanta, trebuie sa urmariti si consumul de energie. Cu cat valoarea ar fi mai mare, cu atat consuma mai putina energie electrica in comparatie intr-un model cu o eficienta mai slaba. Prin urmare, pe termen lung, vei economisi energie electrica. Eticheta energetica ar fi un ghid foarte bun in acest sens.

Mai multe detalii si sfaturi de cumparare: Testul nostru de aspirator robotAcumulat, obtineti un asus gene viii foarte inteligent proiectat, cu performante excelente, ideal cu destinatia de majoritatea a gospodariilor. Poate fi operat fara a fi necesitate sa se studieze instructiunile cu directia de o epoca lunga de timp, iar echipamentul ar fi strans orientat inspre utilizarea practica in apartamente si case.

AccesoriiFunctieBucsa de imbinareUn alt accesoriu pe care nu toti il au este un sac de depozitare suplimentar care protejeaza aspiratorul de praf si murdarie in acel caz cand nu este utilizat.

Expertii CHIP au testat atat aspiratoarele cat si robotii. Dupa evaluarea ambelor serii de teste, testerii sunt de acord cu privire la ambele clase de dispozitive formeaza un fel de echipa de vis.

De indata ce procesul de aspirare ar fi terminat, goliti asus gene viii in cosul de gunoi. Acest lucru este bun ca mediu, dar veti inalta dintre recent cantitati considerabile de praf - o situatie neplacuta cu destinatia de persoanele care sufera de alergii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult