Bosch gst 55

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de bosch gst 55? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Bosch gst 55?

Spre deosebire de clasicul bosch gst 55, acesta nu are nevoie de un cablu. Motorul dintre interior este alimentat de o baterie reincarcabila. Multe din ele au, de asemenea, un recipient cu privire la praf care poate fi golit si, prin urmare, pot renunta la saci.

Multe modele pot domnia voastra pasul cu modelele clasice in ceea ce priveste performanta. Numai ca creativitatea lasa din cand in cand de dorit, fiindca aceste dispozitive nu ajung de obicei in toate colturile unei incaperi. Acest lucru ar fi valabil in primul rand cu privire la modelele cu cost redus. Cu toate acestea, cele bine echipate reprezinta o alternativa rezonabila. Acestea ofera avantajul de a aspira automat, de exemplu, ziua sau in timpul zilei, cand sunteti la serviciu.

Ce sa cauti la un aspirator fara sac? Economisiti costul sacilor de praf. Fiti atenti la filtre. Acestea costa cateodata foarte mult si trebuie inlocuite frecvent. In cel mai bun caz, puteti clati filtrul cu privire la a-l inlocui mai rar.FAQ

Accesoriile sunt amplasate sub capacul ca accesorii de la bosch gst 55 Acest fenomen faciliteaza accesul la filtre. Din punct de vedere al greutatii totale, acest model, cu 4,26 kilograme, se descoperi la mijlocul clasamentului intre cele mai de calitate intre lume.Unitatea are o radiata de actiune de 7 metri cu directia de cerintele obisnuite. Potrivit AEG, sistemul de curgere a aerului a fost imbunatatit, ceea ce ar duce la o colectare in intregime a prafului. In acelasi timp, unitatea utilizeaza cu 60% mai putina putere electrica decat unitatile comparabile cu o putere putin mai scurta de 2.200 de wati.

In cazul celor pe care le-am comparat, dimensiunea ar fi cuprins printre 0,3 l si 0,6 l. Am prefera sa subliniem cu privire la un volum mai mare garanteaza, de asemenea, o colectare mai mare a prafului si a murdariei si, prin urmare, pretinde golirea sau inlocuirea mai putin frecventa a recipientului de praf sau a sacului.

Capacitatea pungii: Daca se utilizeaza o punga, este necesar sa acordati atentie dimensiunii acesteia. Aceasta indica cat de putin praf si murdarie te ajuta cu privire la a retine aspiratorul. In comparatie cu masinariile fara sac, se afla costuri suplimentare cu scopul de sac, care trebuie incluse in calcul.

Persoanele cu alergii ar trebui sa acorde atentie unor caracteristici exclusive in acel caz cand aleg o bosch gst 55. Potrivit Stiftung Warentest, este imposibil sa se elimine complet excrementele de acarieni care provoaca alergii. Cu toate acestea, exista recenzii specialiste cu scopul de anumite care asigura acest lucru intr-o forma buna.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult