Bosch ixo

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de bosch ixo? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Bosch ixo?

In primul rand, expertii au verificat daca bosch ixo te ajuta ca a face fata parului de animale de companie. Nu toate modelele au fost convingatoare aici. Exceptie faceau aspiratoarele cu duze electrice deosebite si perii rotative. In plus, accentul de baza a fost pus pe utilizarea continua, minutiozitatea, consumul de energie si manipularea in epoca aspirarii. Numai asa a fost posibil sa se ajunga la un verdict tel al testului.

In plus, manopera sa ar fi surprinzator de buna. Dar aici se termina marile puncte pozitive. Toate celelalte categorii sunt medii, atat in ceea ce priveste perioada de viata a bateriei, cat si caracteristicile. Nu exista o statie de incarcare, de exemplu, si trebuie sa atasati manual cablul de alimentare la dispozitiv.

Ofera multe avantaje fata de modelele cu fir. Colegii nostri de la CHIP au testat 26 de dispozitive, inclusiv cele de la Miele, Vorwerk, Bosch si Dyson. Varful de cost ar fi disponibil chiar si cu directia de putin mai sus de 100 de euro.

bosch ixo cu sac au avantajul cu scopul de sunt mult mai simplu si mai igienic de golit: Scoateti sacul dintre masina si il puteti arunca complet fara cu destinatia de murdaria aspirata sa ajunga afara.

Gama larga de dimensiuni, indrazneti si mici, este ceea ce il realiza atat de unic. Cel mai bun ca cei mici, dar cu un efect mare. Daca un vizitator ar fi la usa si unul firimituri sunt in cale. Nici o problema, functioneaza ager si simplu si se intoarce imediat la locul sau, la statia de incarcare a bateriei.

In total, am pus la incercare unul sau doi din ele. Modelele fusesera deja laudate in recenzii si teste de produs, astfel cu scopul de am vrut sa apreciem daca se marii intr-adevar la inaltimea laudei. Am constatat cu scopul de aceste unul sau doi modele pot satisface cerinte diferite. Iata o prezentare generala a acestora:

Desi nu este nimic problematic in ceea ce priveste aspiratul, multe persoane nu sunt foarte entuziasmate de acesta. Numai gandul la o bosch ixo traditionala intr-un cordon te efectua sa te simti prost. Modelele usoare si greoaie, care sunt limitate de un cablu, au fost inlocuite de solutii mai moderne.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult