Bosch silence plus

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de bosch silence plus? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Bosch silence plus?

Citeste articolulRezumat: bosch silence plus de la Philips ofera o putere de aspirare geniala si beneficii speciale cu destinatia de persoanele alergice care sunt deranjate de praful din casa si care, prin urmare, au nevoie de o curatare specific de minutioasa. Singurul fapt care ar putea fi enervant este volumul. Impreuna cu celelalte caracteristici practice si aspectul cool, ar fi inca un dispozitiv foarte bun!

Miele Classic C1 PowerLine de la Miele ar fi reglabil in inaltime datorita baghetei telescopice Comfort. Potrivit furnizorului, acest lucru va permite sa ajungeti chiar si in locurile greu accesibile dintre cei doi pereti gasesti dumneavoastra. Raza de actiune ar fi de zece metri.O alta caracteristica care arata cu privire la suntem diferiti Miele Classic C1 este sistemul Park System: fixati duza de podea in partea printre spate a, care plaseaza automat aparatul intr-o pozitie de fenomen pentru o parcare convenabila. Motorul se opreste automat, ceea ce economiseste energie...

Extensie telescopica a tubului: Puteti utiliza unul usor in procedeu flexibil cu extensia telescopica a tubului. Clientii cu o inaltime mare a corpului beneficiaza de acest lucru, de exemplu, intr-o cladire veche cu tavane inalte.

In cadrul unui bosch silence plus recent, Stiftung Warentest a analizat la microscop modele dintre categoriile cu si fara sac si aspiratoare fara fir. Va dezvaluim castigatorii testului.

Prin urmare, aspiratoarele cu o potenta de absorbtie mai scurta foloseste mai multa potenta electrica decat cele cu o potenta mai mica. Va rugam sa retineti cu scopul de acest fenomen te ajuta cu privire la a afecta, de asemenea, folosul facturii de forta electrica si epoca de viata a bateriei masinii dumneavoastra. Apoi cum a aratat comparatia noastra, cele mai multe din ele ofera printre 12 si 800 de wati de putere, desi modelele alimentate cu baterii au, de obicei, o vlaga mult mai mare din cauza designului lor.

Pe langa performanta, este necesar sa urmariti si consumul de energie. Cu cat capacitatea ar fi mai mare, cu atat utilizeaza mai putina putere electrica in comparatie cu un prototip cu o eficienta mai slaba. Prin urmare, pe termen lung, veti economisi forta electrica. Eticheta energetica este un ghid foarte bun in acest sens.

Cand are sens sa includeti un aspirator fara fir?Daca doriti mai multa libertate de miscare atunci cand stabilesti curatenie si nu mai doriti sa fiti limitat de un cablu, bosch silence plus ar fi o imbunatatire. Cu toate acestea, in comparatie directa cu cele cu un cablu electric, nu puteti spala temeinic covoarele cu peri lungi. Puterea ar fi limitata la 30-40 de minute. In plus, aceste dispozitive nu au, de obicei, un sac.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult