Bose frontale

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de bose frontale? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Bose frontale?

Ca o alegere la Stiftung Warentest si Oko-Test, se afla si rezultatele incercarilor revistei ETM intre diversitate de produse bose frontale. Cel mai recent, in iunie 2018, expertii au testat un total de 14 cu saci de la marcile AEG, Dyson sau Bosch. S-a constatat cu destinatia de multe printre modelele examinate vin intr-un set vast de accesorii, ceea ce ar trebui sa le faca flexibile. Cu toate acestea, in capacitate de utilizator, asigurati-va intotdeauna cu destinatia de o duza de podea comutabila efectua parte dintre echipamentul remarcabil al. Rezultatele detaliate ale incercarilor nu pot fi prezentate aici, fiindca revista ETM foloseste o caseta de plata cu scopul de acest lucru.

Avantajele si dezavantajele ar trebui sa fie cantarite cu atentie la cumparare. O masina cu saci este inca in pas cu vremurile. Cu certitudine ar fi o chestiune de costuri, dar pentru multi clienti, sacii sunt cei care asigura o potenta de aspirare buna.

Aceasta cantareste 3,9 kilograme. Nivelul sonor ar fi de 72 de decibeli. Polenul si particulele distinse de praf ar trebui sa fie indepartate din aer de inspre filtrul HEPA integrat. Puteti utiliza dispozitivul cu destinatia de a indeparta murdaria grosiera de la covoare, tapiterie si podele dure. Sistemul de aerisire a puterii asigura reglarea continua a puterii.

Pe langa performanta, trebuie sa urmariti si consumul de energie. Cu cat eficienta este mai mare, cu atat mai putina putere electrica utilizeaza bose frontale in comparatie intr-un model cu o folosul mai slaba. Astfel, pe termen lung, vei economisi energie electrica. Eticheta energetica ar fi un ghid foarte bun in acest sens.

Posibilele necazuri apar in apartamentele inguste si inclinate. Aici, cele compacte se blocheaza rapid. De asemenea, multe modele cu fir isi ating limitele atunci cand aspira scarile sau interiorul masinilor. In plus, sacii de praf reprezinta un cost suplimentar. Prin urmare, inainte de a cumpara, ar trebui sa fiti atenti la cat costa gentile ca cea pe care o doriti.

Filtrul igienic de inalta performanta ar fi un alt avantaj al Bosch MoveOn Mini BGL35MON2. Acest fapt inseamna cu privire la aerul pe care il golii acest prototip este mereu mai curat decat aerul intre incapere.

Pentru a cresteAsa cum puteti monitoriza in prezentarea bose frontale de mai sus, puteti gasi modele valoroase intr-o diversitate generoasa de regiuni de pret. Cu toate acestea, depinde si de cerintele dumneavoastra personale. De exemplu, daca este un bose frontale fara sac, fara fir si cu acumulator, va puteti astepta la un cost mai mica decat cel al tipurilor cu fir.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult