Braun 5516

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de braun 5516? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Braun 5516?

Greutate si dimensiuni: Daca utilizati braun 5516 in propriile unul pereti, masa atomica si dimensiunile joaca un rol important. Cele usoare si folositori sunt deajuns de complicate de mutat prin camera. Prin urmare, ar trebui sa cumpara un bun compromis din cele sapte proprietati.

Cel mai bun cu scopul de fanii tehnologiei. Un cel mai bun care isi genera singur treaba, pre-programat. Cat de usor ar fi in momentul cand ajungi la apartament si casa sau apartamentul ar fi deja aspirat. Practic, usor si recomandabil.

Prin urmare, se recomanda sa acorzi grija durabilitatii in acel caz cand includeti unul. Stiftung Warentest a efectuat masuratori ale motorului si a simulat utilizarea unui prototip pe parcursul mai multor ani.

Atunci cand cumparati un cineva model, este necesar sa aveti in gand care este cea mai practica solutie. braun 5516 cu pungi au devenit din ce in ce mai invechite in zilele noastre. Acestea sunt inlocuite de modele cu directia de trei sau altul.

Greutate: Greutatea joaca un rol mai fundamental in cazul aparatelor fara fir decat in cazul tipurilor clasice, dar masa atomica totala nu este foarte semnificativa in acest caz. La utilizator, conteaza daca motorul si recipientul se descoperi in piesa de mana sau daca centrul de greutate se afla in soi ideal mai jos. Acesta ar fi motivul pentru care testerii CHIP au masurat greutatea folosind un cantar de caz pe manerul aparatului. Dispozitivele de testare difera foarte mult in functie de clasele de greutate. AEG CX7 cantareste doar 700 g, iar recipientul cu directia de murdarie ar fi atasat ergonomic la partea inferioara a aparatului. Alte aparate, cum ar fi Dyson V11, cantaresc doi kilograme, transformand aspiratul acasa cu un mic antrenament de fitness.

Pentru a obtine o curatare ireprosabila in profunzime a unui covor, conform experientei noastre printre teste, trebuie un aspirator cu fir de inalta putere (de optiune cu un accesoriu cu perie). Desi aspiratoarele au devenit printre ce in ce mai puternice in ultimii ani, acestea nu pot ajunge la cele mai adanci straturi ale unui covor putin mai lung.

Pentru inceputIn ceea ce priveste libertatea de miscare si flexibilitatea, aspiratoarele fara fir sunt in frunte. Pe de alta parte, multe modele fara fir lasa murdarie pe covor. Cele mai de incredere modele au indepartat pana la 88% dintre praful de la covor, in moment ce cele mai slabe braun 5516 au foarte mare doar 22%. Acest test cu privire la aspiratorul fara fir a fost efectuat in conditii optime.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult