Braun silk 3

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de braun silk 3? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Braun silk 3?

Creeaza in acelasi moment un efect igienic excelent. Pentru cu scopul de saltelele si husele de canapea sunt, de asemenea, in intregime metierul sau. Acarienii si murdaria incapatanata sunt aspirate usor si temeinic. Exact aici este necesitate de cea mai fantastica braun silk 3. Fiindca toate particulele de murdarie trebuie sa fie colectate in sac sau in recipient si nu ii nevoie sa circule in exterior.

Aceste modele - numite ocazional - functioneaza pe principiul unui mic vartej care aspira praful si murdaria in interiorul unui recipient de plastic mai putin sau mai mult mare. In el, colectati toata murdaria care intra in aspra pe partea dintre fata.

Modelele compacte pe care le puteti utiliza in apartamentele mici, de exemplu, sunt destul de accesibile. O caracteristica pozitiva a acestor modele ar fi simplitate de utilizare. Potrivit producatorului, acestea sunt vizitate in special pentru pardoseli dure si covoare. Datorita diferitelor accesorii, puteti indeparta eficient murdaria mai mare de la toate podelele si covoarele.

Potrivit producatorului, braun silk 3, de culoare rosu inchis/argintiu, ofera o vlaga de aspirare ridicata pe toate tipurile de podea. Cu o marime de 5,48 kilograme si dimensiuni de 28,1 x 41,4 x 23,3 centimetri, este usor si compact. In consecinta, aerul evacuat ar fi mai mult prafuit decat aerul dintre incapere (<0,02% emisie de praf). Exista un filtru permanent. Este ergonomic si usor de purtat pe spate. Acest fenomen este asigurat de manerul Ergo Comfort cu perie de mobila integrata.

Filtrul igienic de construi performanta ar fi un alt avantaj al Bosch MoveOn Mini BGL35MON2. Acest lucru inseamna cu scopul de aerul pe care il elimina acest prototip ar fi mereu mai curat decat aerul printre incapere.

sunt dispozitive de zi cu zi la care nu va ganditi prea putin - nu-i asa? Dar, atunci cand alegeti trei nou, se afla doi factori pe care ar trebui sa le luati in considerare cu scopul de a-l gasi pe cel mai bun cu destinatia de dumneavoastra. Si aici intervine testul nostru: Oferim nu numai rapoarte de testare si ghiduri complete, ci si sfaturi detaliate de cumparare cu scopul de toate tipurile de aspiratoare. Cu doar doi clicuri, puteti afla tipul care se nimereste cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Expertii CHIP au testat atat braun silk 3, cat si robotii aspiratori. Apoi evaluarea ambelor serii de teste, testerii sunt de acord pentru ambele clase de dispozitive formeaza un fel de echipa de vis.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult