Braun silk epil

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de braun silk epil? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Braun silk epil?

In plus, braun silk epil este surprinzator de in soi corect facut. Dar aici se termina marile puncte pozitive. Toate celelalte categorii sunt medii, atat in ceea ce priveste timpul de viata a bateriei, cat si caracteristicile. Nu exista o statie de incarcare, de exemplu, si trebuie sa atasati manual cablul de alimentare la dispozitiv.

Este probabil pentru ciclonul sa fie mai scump la cumparare, dar functionarea fara sac se amortizeaza in timp. Acestea sunt mai eficiente si sunt un prototip ideal cu directia de toate tipurile de covoare si podele dure. Printre acestea se numara gresia, laminatul si parchetul. Chiar si atunci cand cosul de gunoi este plin, performanta de functionare nu ar fi redusa in stil semnificativ. Pur si simplu, un best of al viitorului. In plus, nu a putut fi detectata nicio evolutie a mirosurilor. Un alt punct in plus care intra in joc cu directia de nasurile fine. Un best care este, cu siguranta, lovitura prin excelenta cu directia de multi clienti tineri.

Curatati filtrul: Daca foloseste cinci fara sac, trebuie sa curatati filtrul in mod regulat. Fiti atenti la instructiunile producatorului privind utilizarea pe termen lung. In cele mai multe cazuri, este suficient sa clatiti filtrul sub jet de apa. Filtrele murdare au o influenta foarte puternica catre duratei de viata a filtrului, motiv cu privire la care ar trebui sa ii dai o mica importanta acestui aspect daca folositi un filtru fara sac.

De asemenea, ar trebui sa utilizeaza un filtru special, cum ar fi filtrul HEPA, pe care trebuie sa-l curatati si sa-l inlocuiti in soi regulat. Daca utilizeaza un braun silk epil cu saci de filtrare, este necesar sa ii schimbati lunar.

Raza de actiune si durata: Raza de actiune joaca un rol principal daca sunteti interesat de cele cu fir. Trebuie sa fiti mereu atenti la lungimea cablului si la cea a tubului de aspiratie. Dispozitivele mici si compacte ofera cateodata o lungime medie a cablului de pana la 4 metri. Cu toate acestea, exista si modele cu o radiata de actiune de pana la 15 metri. In timp ce stralucirea de actiune joaca un rol de baza in cazul tipurilor cu fir, ar trebui sa luati in considerare timpul de viata a bateriei pentru modelele cu baterie reincarcabila. Verificati acest fenomen inainte de a poti obtine si durata de incarcare al bateriei.

Costurile de achizitie pentru: Daca va decideti cu privire la doi cu geanta, atunci este intotdeauna principal sa luati in considerare costurile ulterioare. La urma urmei, aveti lipsa de geanta cu scopul de a putea utiliza dispozitivul. Pe termen lung, costurile pot fi deajuns de importanti si ar trebui sa le calculati in comparatie cu pretul unui nou fara geanta.

Cu toate acestea, din cauza numeroaselor modele si fabricanti diferiti care se specializeaza in productia de braun silk epil, uneori nu este deloc simplu cu privire la dumneavoastra, in calitate de consumator, sa va decideti spre impactului potrivit.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult