Braun silk epil 5

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de braun silk epil 5? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Braun silk epil 5?

Ergonomie: braun silk epil 5 ar trebui sa fie usor de manevrat, fara a fi lipsa sa va contorsionati prea mult. Cat de bine sunt gandite modelele intre punct de vedere ergonomic este deja evident in momentul cand se transforma unitatile 6 in 1 in 10 singura. In plus, nu ar trebui sa fie lipsa de orice data sa consulte instructiunile de utilizare.

Cele fara sac au castigat popularitate in ultimii ani. In concluzie de dispozitive sunt mult mai usor de utilizat in comparatie cu modelele clasice. Acestia aspira murdaria cu un recipient special printre plastic. Acesta este de obicei semitransparent, asa incat sa puteti supervisa daca ar fi plin si poate fi golit. In functie de model, containerele de murdarie au capacitati diferite. Cele mai mici sunt putin mai practice, dar cosul de gunoi este mai mic, in acest fel cu scopul de ii nevoie golit mai des. De aceea, cele mai exotice aspiratoare de acest tip au un cos de gunoi mare.

Cu toate acestea, dintre cauza numeroaselor modele diferite si a numerosilor fabricanti care se specializeaza in fabricarea lor, de multe ori nu este atat de simplu cu directia de dumneavoastra, in putere de consumator, sa va decideti asupra impactului potrivit.

In cazul unitatilor de tip vechi, un filtru ar trebui sa protejeze motorul. In prezent, cele mai exotice braun silk epil 5 au mai multe filtre care protejeaza nu numai motorul, ci si mediul in care lucreaza. Filtrele HEPA devin printre ce in ce mai repetate - acestea ingrijeste aerul de praf, alergeni si acarieni.

In primul rand, expertii au verificat daca pot efectua fata parului de animale de companie. Nu toate modelele au fost convingatoare aici. Exceptie faceau aspiratoarele cu duze electrice speciale si perii rotative. In plus, accentul principal a fost pus pe utilizarea continua, minutiozitatea, consumul de potenta si manipularea in durata aspirarii. Numai astfel a fost posibil sa se ajunga la un verdict tel al testului.

Alergiile la praf sau la acarieni sunt destul de frecvente. In special aspiratul si ridicarea prafului asociat devine un adevarat calvar cu directia de persoanele care sufera de alergii. Este foarte recomandat sa foloseste un aspirator cu filtru HEPA: acestea capteaza marea majoritate agentilor patogeni, in acest mod incat persoanele care sufera de alergii sa poata lucra in aer curat si sa se relaxeze.

Cine stie? Cu copii (mici), este necesar sa aspirati casa in fiecare zi - cel mult zonele in care consuma si se joaca. Daca iti foloseste braun silk epil 5 atat de des, nu ar trebui sa suportati un model slab si neperformant. In acest fel ca, daca se apropie unul, acest articol iti te ajuta cu privire la a ajuta sa zidesti alegerea potrivita cu destinatia de dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult