Braun silk epil 5 sensosmart epilator review

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de braun silk epil 5 sensosmart epilator review? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Braun silk epil 5 sensosmart epilator review?

Curatati filtrul: Daca foloseste un braun silk epil 5 sensosmart epilator review fara sac, ii nevoie sa curatati filtrul in sortiment regulat. Fiti atenti la instructiunile producatorului privind utilizarea pe termen lung. De obicei, ar fi deajuns sa clatiti filtrul sub jet de apa. Filtrele murdare au o influenta foarte puternica spre duratei de viata a filtrului, motiv cu privire la care ar trebui sa ii dai o scurta importanta acestui aspect daca folositi un filtru fara sac.

Performanta bateriei: Tehnologia bateriilor s-a imbunatatit foarte mult in ultimii luni datorita progresului tehnic, de care beneficiaza si dispozitive precum. De regula, puteti aspira moment de o ora cu oricare dispozitiv de testare, daca il folositi la o setare joasa. Pe de alta parte, daca treceti la modul de alimentare, acestea dureaza de obicei doar 10-15 minute. Doua exemple dintre cadrul testului: Dyson V11, care are un pret ridicat, rezista 70 de minute la energie redusa. Bosch Unlimited (a se vedea comparatia preturilor), pe de alta parte, nu ar fi destul pentru o ora la acelasi nivel de putere. Dar aici, producatorul pune la dispozitia utilizatorului o baterie interschimbabila. In statia de incarcare, bateria inlocuita are nevoie de doar 53 de minute pana cand este gata de utilizare. Astfel, nimic nu sta in calea aspiratului continuu.

Ofera multe avantaje fata de modelele cu fir. Colegii nostri de pe CHIP au testat 26 de dispozitive, inclusiv cele de la Miele, Vorwerk, Bosch si Dyson. Varful de pret ar fi disponibil chiar si cu destinatia de putin peste 100 de euro.

Costurile de achizitie cu destinatia de braun silk epil 5 sensosmart epilator review: Daca iti decideti cu directia de o geanta, in acel caz ar fi mereu important sa luati in considerare costurile ulterioare. La urma urmei, gasesti necesitate de geanta pentru a putea utiliza dispozitivul. Pe termen lung, costurile pot fi deajuns de folositori si ar trebui sa le calculati in comparatie cu pretul unui nou fara geanta.

Echipament: se iau in considerare 15 % intre punctajul cu privire la echipament. Se verifica duzele si accesoriile incluse in pachetul de livrare. Volumul recipientului de aspirare joaca, de asemenea, un rol important. De asemenea, testerele verifica daca duzele sunt iluminate si daca aspiratorul poate fi transformat cu un aspirator portabil de mana (2 in 1). In cele dintre urma, orice suport cu scopul de aplicatii si garantia joaca un rol important.

Acest prototip este potrivit cu privire la suprafete de dimensiuni medii si, ideal producatorului, promite o stralucirea de actiune de 10 metri cu o lungime a furtunului de 180 de centimetri. Puteti alege sa il transportati cu ajutorul manerului de transport si sa ajustati tubul de otel usor de atins la inaltimea dumneavoastra. Potrivit producatorului, tipul puncteaza cu ajutorul de parcare intr-o pozitie practica de depozitare si cu directia in 4 puncte. Peria turbo, duza cu scopul de tapiterie si pungile pot fi ajustate cu privire la a se potrivi cerintelor pardoselilor dintre incapere dumneavoastra.

In afara de braun silk epil 5 sensosmart epilator review, merita mentionate si cele cu acumulator integrat. Acestea sunt uneori fara sac si fara fir si pot fi utilizate in sortiment flexibil. In comparatie cu pungile, costurile de achizitie sunt semnificativ mai mari. De asemenea, ii nevoie sa tineti cont de faptul pentru bateria ii nevoie sa fie reincarcata. Modelele isi ofera serviciile doar pentru o momentul limitata de timp, pana cand bateria ar fi descarcata. Acest fapt ar putea fi o problema, mai de incredere daca curatati suprafete mai mari si nu doriti sa urmariti uneori incarcarea bateriei.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult