Intel iris 550

★★★★☆

Cele mai ieftine preturi la intel iris 550! Usor si rapid. Sunt cuvinte care descriu aceasta lista incredibila in care veti gasi cele mai accesibile preturi pe care nu le puteti rata.

Top 10 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Intel iris 550?

intel iris 550 ofera multe avantaje fata de modelele cu fir. Colegii nostri de pe CHIP au testat 26 de dispozitive, inclusiv cele de pe Miele, Vorwerk, Bosch si Dyson. Varful de cost este disponibil chiar si ca putin mai sus de 100 de euro.

Care este puterea motorului de pe Miele Classic C1 PowerLine?Conform producatorului, puterea este de 800 de wati. Pot regla tubul telescopic? Da, tubul telescopic este reglabil.Cat de scurta ar fi radiata de actiune? Datorita cablului de alimentare destul de lung, puteti utiliza Miele Classic C1 PowerLine pe o raza de operare de 6 metri.Exista programe diferite?Exista cinci niveluri de curatare diferite intre care puteti alege cu acest model. Acestea se limiteaza la reglarea puterii de aspirare. 13. Severin S-Power BC 7045 cu sac si sistem de flux de aer de putere pentru performante sporite.

To topIn functie de model, producatorii ofera perioade de credinta diferite. De exemplu, daca includeti un aparat Miele sau AEG, veti fi de folos de o vremea de garantie de doi anotimpuri de pe data achizitiei. Unii producatori ofera o asigurare extinsa contra cost. Aflati exact care este garantia inainte de a cumpara!

intel iris 550 de top pretinde mai putin spatiu de depozitare si cantaresc mai mult decat aspiratoarele clasice Ambele tipuri sunt similare in ceea ce priveste designul: Aspiratoarele manuale cu fir au un filtru, un ventilator, un motor si un sac sau o cutie de praf. Acestea din urma au o capacitate mai mica. In cele din urma, producatorii trebuie sa economiseasca marime si masa la un timp dat.

Putem rezuma de la inceput: Exista modele valoroase in toate categoriile. Dar: aspiratoarele de podea au fost printre avansat convingatoare ca fiind niste masini de fapt solide. In randul aspiratoarelor fara fir, au existat, de asemenea, mai multe dispozitive slab cotate de data aceasta. Cu toate acestea, cele mai exclusive din test pot face fata si la examen si nu trebuie sa se teama de duelul cu aspiratoarele de podea. Va dezvaluim invingatorii celor noua teste din 2021 in toate cele doi categorii.

Aici, motorul, carcasa si tubul de aspiratie se afla cu un singur pachet. Acest lucru poate avea avantaje: Dispozitivul este mai mic si mai simplu si, prin urmare, mai usor de manevrat. In acelasi timp, totusi, exista limite: de exemplu, ar fi dificil sa impingi unul sau doi sub o canapea cu destinatia de a aspira acolo. Ar trebui sa realizezi niste contorsiuni si probabil cu scopul de nu v-ati atinge obiectivul in cele dintre urma. Cu toate acestea, in apartamentele mici, cu multe colturi, se afla avantaje. Necesarul redus de spatiu este, de asemenea, convingator.

intel iris 550 este usor de utilizat, la fel cu alte modele Karcher. De asemenea, functioneaza extrem de silentios. Cu toate acestea, cu scopul de colectarea prafului, expertii i-au acordat doar un calificativ satisfacator, iar recipientul este foarte mic, de 0,2 litri. Bateria are o perioada lunga de functionare, dar performanta la cel mai mic nivel este slaba.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult