Lenovo i5

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de lenovo i5? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Lenovo i5?

Greutatea ar fi al doilea element: cu cat aparatul este mai usor, cu atat ar fi mai simplu de mutat la un etaj superior sau inferior. Utilizarea in sine este, de asemenea, simplificata daca trageti lenovo i5 in spatele dumneavoastra, de exemplu. Odata cu inaintarea in varsta sau cu dizabilitatile fizice, greutatea devine intre ce in ce mai importanta. Acum daca cumperi moment, se recomanda o privire de ansamblu.

Probabil ca sunteti familiarizat cu acest dispozitiv: motorul, suflanta, filtrul de praf, sacul si compania se afla cu un dispozitiv care se rostogoleste in spatele dvs. pe role. Praful ar fi apoi foarte mare de pe podea cu ajutorul unui tub, furtun si duza. Faptul cu scopul de acest concept exista de mult timp arata cu directia de este matur - si explica, de asemenea, de ce este atat de popular. De cele mai multe ori, aceste dispozitive sunt cu fir, ceea ce garanteaza performante ridicate, deoarece nu ii nevoie sa fie alimentate de pe o baterie (limitata).

Ofera avantajul cu privire la nu gasesti lipsa de unul. De asemenea, se spune ca acestea aspira cele mai rafinate particule de praf si le pastreaza in cosul de colectare, ceea ce ar fi deosebit de principal cu privire la persoanele sensibile. Daca sunteti interesat de patru care nu pretinde un sac, iti puteti astepta, de asemenea, la mai putine mirosuri, precum si la un aer de evacuare mai curat.

Greutate: Greutatea lenovo i5 fara fir ar fi mai importanta decat greutatea lenovo i5 clasic, dar masa atomica totala nu ar fi foarte semnificativa. Pentru utilizator, conteaza daca motorul si recipientul se afla in piesa de mana sau daca centrul de cantitate se afla in soi potrivit mai jos. Acesta ar fi motivul cu privire la care testerii CHIP au masurat greutatea folosind un cantar de caz pe manerul aparatului. Dispozitivele de testare difera foarte mult in functie de clasele de greutate. AEG CX7 cantareste doar 700 g, iar recipientul cu privire la murdarie este atasat ergonomic la partea inferioara a aparatului. Alte aparate, cum ar fi Dyson V11, cantaresc cinci kilograme, transformand aspiratul acasa cu un mic antrenament de fitness.

Daca foloseste doi fara sac, eliminarea acestuia te ajuta cu privire la a deveni o afacere plina de praf, deoarece particulele de praf scuti si raman in incapere. cu sac sunt mai ieftine de cumparat, dar se afla cheltuieli suplimentare si costuri de functionare datorate achizitionarii acestuia.

In primul rand, expertii au verificat daca pot efectua fata parului de animale de companie. Nu toate modelele au fost convingatoare aici. Exceptie faceau aspiratoarele cu duze electrice deosebite si perii rotative. In plus, accentul de baza a fost pus pe utilizarea continua, minutiozitatea, consumul de energie si manipularea in timpul aspirarii. Numai de asemenea a fost probabil sa se ajunga la un verdict tinta al testului.

Testul tau de incredere lenovo i5 ne-a aratat ca robotii aspiratori sunt un protectie real in gospodarie in 2021. Acestea au forma unui disc oarecum voluminos care se deplaseaza independent pe podea. Unele dispozitive trec aleatoriu prin zona, altele scaneaza camera in prealabil si formuleaza o strategie pentru o curatare eficienta. Senzorii dintre carcasa asigura oprirea, de exemplu, in fata treptelor sau a obiectelor delicate, cum este vazele, de asemenea incat sa nu se produca nicio deteriorare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult