Logitech pro x

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de logitech pro x? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Logitech pro x?

Aici dorim sa va atragem atentia catre unui aspect asemanator de decisiv la logitech pro x, care se refera la depozitarea prafului. Pe de o parte, sunt disponibile cele fara sac pentru vehicule, in care murdaria ar fi colectata intr-un recipient de plastic.

Ofera avantajul cu privire la nu aveti nevoie de unul. De asemenea, se spune cu privire la acestea aspira cele mai alese particule de praf si le pastreaza in cosul de colectare, ceea ce este distinct de important ca persoanele sensibile. Daca sunteti interesat de cateva care nu trebuie un sac, va puteti astepta, de asemenea, la mai putine mirosuri, precum si la un aer de evacuare mai curat.

Aici, motorul, carcasa si tubul de aspiratie se afla intr-un singur pachet. Acest fapt poate avea avantaje: Dispozitivul este mai mic si mai simplu si, prin urmare, mai usor de manevrat. In acelasi timp, totusi, exista limite: de exemplu, ar fi dificil sa impingi unul sau doi sub o canapea ca a aspira acolo. Ar trebui sa faci niste contorsiuni si posibil cu scopul de nu v-ati atinge obiectivul in cele dintre urma. Cu toate acestea, in apartamentele mici, cu multe colturi, exista avantaje. Necesarul redus de spatiu este, de asemenea, convingator.

Sunt recomandabile logitech pro x ieftine?Da! Pretul nu spune neaparat nimic despre calitate. Cea mai ieftina recomandare a noastra cu directia de clasic ar fi deja la un cost foarte mic de 50-75 de euro. Aceasta ofera o potenta de aspirare suficienta cu privire la toate pozitiile, dar, desigur, ii nevoie sa se multumeasca cu mai putine functii de confort si accesorii.Cati wati ar trebui sa aiba?Puterea nu mai ar fi decisiva astazi. Eficienta energetica inseamna cu directia de 2.000 de wati si mai putin nu mai sunt solicitati in prezent. In Europa, lampile cu o vlaga mai mare de 900 de wati sunt in acest moment chiar interzise. Cele mai multe aparate clasice cu fir functioneaza in ziua de azi cu 500-650 de wati si obtin in acest fel rezultate impresionante de aspirare. cu mai putina putere: automat mai silentioase?

Nivelul de zgomot: sunt echipate intr-un motor electric care produce un anumit nivel de zgomot in durata functionarii. Cele mai multe unitati de la piata ating un nivel sonor de pana la 40 de decibeli. Peste acest nivel, majoritatea consumatorilor spun cu destinatia de percep masura ca fiind "foarte tare". 70 de decibeli sunt atinsi, de exemplu, in momentul cand oamenii vorbesc foarte tare sau cand se afla o cearta. Un pian clasic atinge si el acest volum. Cu toate acestea, dintre timp ce nu il utilizati pe al dumneavoastra pentru o vremea lunga de timp, acest fapt nu ar trebui sa fie o problema prea mare. Unii producatori, cum este Bosch, au adoptat o tehnica speciala care le permite sa atinga doar un masura de pana la 40 de decibeli. Acest lucru te ajuta pentru a fi comparat intr-un ceainic care ar fi pornit.

Cele mai multe din ele nu au necesitate de un sac. Vorwerk este o exceptie: sacii Kobold VB100 au o marime de aproximativ 0,8 litri de mizerie, iar cu privire la un pachet de cinci saci platiti aproape 19 euro. Punga poate fi schimbata cu simplitate si in mod igienic. Golirea sacului nu este intotdeauna atat de usoara in cazul aparatelor fara sac, dar modelele Dyson V10, V11 si V15 dau un exemplu bun: printr-o simpla miscare a incheieturii mainii, puneti aparatul in cosul de gunoi si o clapeta se deschide ca golire. Filtrul este la fel de simplu de indepartat si trebuie doar clatit sub jet de apa.

Odata cu logitech pro x, o gura de aer proaspat a intrat in modelele prafuite. Cel mai bun, care este, de asemenea, ecologic. Pentru pentru nu este nevoie sa cumparati mai multe pungi. Acest lucru inseamna cu scopul de nu exista deseuri suplimentare. Functionarea fara sac este un avantaj real cu privire la persoanele care sufera de alergii. Fiindca ciclonul nu creste particulele de praf in vremea aspiratiei, iar praful si murdaria din recipient sunt eliminate ager si fara efort.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult