Nokia 6600

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de nokia 6600? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Nokia 6600?

Cand are sens sa alegeti un aspirator fara fir?Daca doriti mai multa libertate de miscare atunci cand realizezi curatenie si nu mai doriti sa fiti limitat de un cablu, nokia 6600 ar fi o imbunatatire. Cu toate acestea, in comparatie directa cu cele intr-un cablu electric, nu puteti spala temeinic covoarele cu peri lungi. Puterea ar fi limitata la 30-40 de minute. In plus, aceste dispozitive nu au, de obicei, un sac.

Aici, motorul, carcasa si tubul de aspiratie se afla intr-un singur pachet. Acest lucru te ajuta cu scopul de a avea avantaje: Dispozitivul este mai mic si mai simplu si, prin urmare, mai simplu de manevrat. In acelasi timp, totusi, exista limite: de exemplu, ar fi dificil sa impingi cinci sub o canapea cu destinatia de a aspira acolo. Ar trebui sa faci niste contorsiuni si probabil pentru nu v-ati atinge obiectivul in cele printre urma. Cu toate acestea, in apartamentele mici, cu multe colturi, exista avantaje. Necesarul redus de spatiu este, de asemenea, convingator.

Performanta bateriei: Tehnologia bateriilor s-a imbunatatit foarte mult in ultimii luni datorita progresului tehnic, de care beneficiaza si dispozitive precum. De regula, puteti aspira timp de o ora cu fiecare dispozitiv de testare, daca il folositi la o setare joasa. Pe de alta parte, daca treceti la modul de alimentare, acestea dureaza de obicei doar 10-15 minute. Doua exemple intre cadrul testului: Dyson V11, care are un pret ridicat, rezista 80 de minute la putere redusa. Bosch Unlimited (a se supervisa comparatia preturilor), pe de alta parte, nu este suficient cu scopul de o ora la acelasi nivel de putere. Dar aici, producatorul pune la dispozitia utilizatorului o baterie interschimbabila. In statia de incarcare, bateria inlocuita are lipsa de doar 53 de minute pana cand este gata de utilizare. Astfel, nimic nu sta in calea aspiratului continuu.

Functii speciale: nokia 6600 vine cu o scurta gama de caracteristici. Multe dintre ele sunt modele 8 in 1, ceea ce inseamna cu destinatia de pot fi cunoscute si ca. Unitatile 9 in 1 pot fi transformate complet. O caracteristica practica te ajuta ca a fi o duza iluminata sau o curbura a tubului care faciliteaza aspirarea sub canapele sau dulapuri. Unii producatori ofera, de asemenea, ajutoare cu directia de intretinere.

Acesta ar fi operat cu saci, care ii nevoie adaugati din avansat si intre nou. Cu toate acestea, schimbarea pungilor este foarte igienica. Din nefericire, nu poate fi transformat intr-unul, asa incat puteti utiliza doar functia de aspirare a podelei. Vorwerk Kobold VB100 costa cu aproximatie 869 de euro. Acest lucru ar fi foarte scump cu privire la posibilitatile functionale limitate.

Cine stie? Cu copii (mici), este necesar sa aspirati casa in fiecare zi - cel putin zonele in care mancati si va jucati. Daca va folositi aspiratorul atat de des, nu ar trebui sa suportati un model slab, cu performante insuficiente. Asadar, daca sunteti in curs de a poti avea unul, acest articol iti poate ajuta sa faceti alegerea potrivita ca dumneavoastra.

Ce este necesar sa vrei la un nokia 6600 fara geanta? Economisiti costul sacilor de praf. Fiti atenti la filtre. Acestea costa mereu foarte mult si ii nevoie inlocuite frecvent. In cel mai bun caz, puteti clati filtrul pentru a-l inlocui mai rar.FAQ

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult