Nokia asha 302

★★★★☆

Cele mai ieftine preturi la nokia asha 302! Usor si rapid. Sunt cuvinte care descriu aceasta lista incredibila in care veti gasi cele mai accesibile preturi pe care nu le puteti rata.

Top 10 Cele mai bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Nokia asha 302?

Acest nokia asha 302 cantareste 3,9 kilograme. Nivelul volumului este de 72 de decibeli. Polenul si particulele alese de praf ar trebui sa fie indepartate dintre aer de asupra filtrul HEPA integrat. Cu acest dispozitiv, puteti indeparta murdaria grosiera de la covoare, tapiterie si podele dure. Sistemul de aerisire a puterii asigura reglarea continua a puterii.

Acestea functioneaza pe principiul indepartarii rapide si igienice a murdariei grosiere. In acest fel, un cel mai bun te ajuta cu privire la a prinde si indeparta murdaria in cel mai scurt timp. Nu cateva in sensul obisnuit, ci un adevarat protectie in marile intreprinderi. Nu se afla murdarie prea mica cu privire la el, iar performantele sale sunt mai mult decat uimitoare.

In cele mai multe cazuri, acesta ii nevoie golit dupa oricare operatiune de aspirare. Pe de alta parte, se afla si saci auto care sunt destinati unei singure utilizari si care trebuie aruncati dupa un oarecare numar de cicluri de aspirare si dupa ce sacul ar fi plin.

Prin urmare, se recomanda sa acordati atentie durabilitatii in momentul cand alaturati un nokia asha 302. Stiftung Warentest a efectuat masuratori ale motorului si a simulat utilizarea unui prototip pe timpul mai multor ani.

Este usor de manevrat, asemanator cu alte modele Karcher. De asemenea, functioneaza extrem de silentios. Cu toate acestea, cu scopul de colectarea prafului, expertii i-au acordat doar un calificativ satisfacator, iar recipientul este foarte mic, de 0,2 litri. Bateria are o epoca lunga de functionare, dar performanta la cel mai mic nivel este slaba.

Acestea sunt modele alimentate cu baterii care nu pretinde un cablu, dar, de obicei, este necesar incarcate inainte de a putea fi utilizate. In functie de tipul de baterie, durata de viata a bateriei poate varia din aproape cinci si 20 de minute, ceea ce este necesar luat in considerare deosebit in cazul unui interior de vehicul foarte murdar.

Daca sunteti in cautarea unui nokia asha 302 fara sac cu o clasa de folosul energetica A, va puteti astepta la asta de la acest model. Philips a facut o treaba geniala ca a maximiza capacitatea si colectarea prafului printre aparat. Se folositi o carcasa special sigilata, care optimizeaza fluxul de aer.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult