Samsung es10 plus

★★★★☆

Care sunt avantajele si dezavantajele acestui tip de samsung es10 plus? Va aratam tot ce trebuie sa stiti, care sunt avantajele si dezavantajele la cumparare. Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil il fac sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Samsung es10 plus?

samsung es10 plus este simplu de utilizat, asemanator cu alte modele Karcher. De asemenea, functioneaza extrem de silentios. Cu toate acestea, cu scopul de colectarea prafului, expertii i-au acordat doar un calificativ satisfacator, iar recipientul ar fi foarte mic, de 0,2 litri. Bateria are o vremea lunga de functionare, dar performanta la cel mai mic nivel este slaba.

Putere: Cele clasice au, de obicei, o vlaga mult mai mare decat cele compacte Retineti cu destinatia de puterea poate varia foarte mult in functie de model. Cele disponibile in comert au, de obicei, mai putin de 800 de wati, fiindca producatorii si-au dezvoltat in urmatoarele randuri tehnologia, in acest mod incat aceasta vlaga - asupra deosebire de trecut - ar trebui sa fie suficienta in oricare gospodarie.

Este usor de manevrat, identic cu alte modele Karcher. De asemenea, functioneaza extrem de silentios. Cu toate acestea, cu privire la colectarea prafului, expertii i-au acordat doar un calificativ satisfacator, iar recipientul este foarte mic, de 0,2 litri. Bateria are o vremea lunga de functionare, dar performanta la cel mai mic nivel ar fi slaba.

Pentru a cresteAsa cum puteti vedea in prezentarea samsung es10 plus de mai sus, puteti afla modele prestigioase intr-o gama intinsa de regiuni de pret. Cu toate acestea, depinde si de cerintele dvs. personale. De exemplu, daca este un samsung es10 plus fara sac, fara fir si cu acumulator, iti puteti astepta la un pret mai mica decat cel al modelelor cu fir.

Citeste articolulRezumat: Karcher VC 2 indeplineste toate criteriile pe care este necesar sa le indeplineasca cinci de ridica calitate. Pretul simplu mai mica ar fi justificat de piesele incluse, care permit o curatare holistica a diferitelor zone. Singurul neajuns ar fi designul culorilor. Este putin probabil cu destinatia de combinatia de negru si galben sa entuziasmeze un fan al lui Bayern. Desigur, designul culorii nu are nicio influenta cu privire bunei sale performante. Merita cumparat!

pot fi incadrate in cesta categorie. Dimensiunile lor mici le fac perfecte ca curatarea masinilor si a mobilierului de casa. Cele verticale sunt concepute cu destinatia de aspirarea normala, au un cosul tau de gunoi. Apoi ce il umpleti, tot ce trebuie sa stabilesti este sa il goliti.

Performanta bateriei: Tehnologia bateriilor s-a imbunatatit foarte putin in ultimii primavere datorita progresului tehnic, de care beneficiaza si dispozitive precum samsung es10 plus. De regula, puteti aspira timp de o ora cu oricare dispozitiv de testare, daca il foloseste la o setare joasa. Pe de alta parte, daca treceti la modul de alimentare, acestea dureaza de obicei doar 10-15 minute. Doua exemple intre cadrul testului: Dyson V11, care are un cost ridicat, rezista 60 de minute la energie redusa. Bosch Unlimited (a se monitoriza comparatia preturilor), pe de alta parte, nu este deajuns cu directia de o ora la acelasi nivel de putere. Dar aici, producatorul pune la dispozitia utilizatorului o baterie interschimbabila. In statia de incarcare, bateria inlocuita are nevoie de doar 53 de minute pana cand este gata de utilizare. Astfel, nimic nu sta in calea aspiratului continuu.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult